Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Arnäs IF Damer div 3

Följ

Damer div 3

Följ oss för uppdateringar
Följ
Arnäs IF
Fotboll
Damer div 3
Tabell
Lag M V O F P
1 Kramfors/Frånö 9 8 0 1 24
2 Remsle UIF FF 9 6 2 1 20
3 Skorpeds SK 9 6 2 1 20
4 Älandsbro AIK 9 5 2 2 17
5 Arnäs IF 9 4 4 1 16
6 Bollsta IK 9 3 1 5 10
7 Björna/Anundsjö 8 2 2 4 8
8 Sidensjö IK 9 2 0 7 6
9 Modo FF 9 2 0 7 6
10 Björna/Anundsjö/Själevad 1 0 1 0 1
11 Kramfors/Från?? 0 0 0 0 0
12 Köpmanholmen-Bjästa IF 9 0 0 9 0

Match

Arnäs IF

1 - 1
HRA A11
17 juni 2021
19:00

Skorpeds SK

Referat

Referat: Arnäs IF - Skorpeds SK

Säsongens andra match är nu avklarad för Arnäs nya megaunga div 3 damlag, ja och vad säger man, fy farao vilka grymma tjejer det finns i detta lag. Jag förstår varför direktören Peter Sundberg stolt yrar runt på Arnäs IP med rak rygg och vätskesprängda ögon!

Rutinerade Skorped kom på besök och alla som har följt damlagsfotbollen i Örnsköldsvik vet att Skorped är ett grymt rutinerat lag med Coach Tommy i spetsen som för övrigt även tränar Gottnes herrar i div 2. Dessutom har dom grymt många duktiga och rutinerade damer som Louis Sedin och Mariana med flera.. så absolut hade vi siktet inställt på att det skulle bli en tuff dag på jobbet för smurfarna.........


När huvudmannen i svart satte pipan i munnen och blåste igång matchen så var det inte som vi hade befarat utan Arnäs tjejerna visade ingen som helst respekt mot det rutinerade Skorped. Tjejerna började direkt att rulla fin fin fot till fot fotboll och det var skorped som fick börja att jaga boll, Coach T fick riva åt sina lärjungar, det hördes tydligt över Arnäs vyar när T komenderade ut att hans damer skulle sätta högre press.
Efter ca ca 8 minuter hade Skorped skapat några halv dåsiga chanser, Arnästjejerna försökte rulla boll men fastande oftast i mitt området men i 9e minuten får Arnäs en hörna efter en monster löpning av Sara H.
Hörnan används lite obetänksamt och ger Skorped en möjlighet att starta en kontring som resulterade ett hyfsat avslut på mål som Vera räddade.
Den enda oreda offensivt som Arnäs skapar dom första 25minuterna är när Sara sätter fart och och försöker att runda Skorpeds backlinje.
Efter ca 25min börjar smurfarna ta över matchen mer och mer, duktiga Wilma S provar ett skott utifrån som är rätt hyfsat.
Arnäs gör ett byte i 27e där Olle går ut och Wilma K går in, 30e minuten gör Arnäs ett ytterligare ett byte där Sandra går ut och Elin S in.
I 31a minuten blir Lisa K kapad av Skorpeds nr 13 som resulterade i ett gult kort från herren i svart...
Nu börjar Arnäs tjejerna hitta ny energi och ett smartare tänk, tjejerna började ta sig för mer och mer, och då händer det grejor, i 42a minuten smäller 15åriga Wilma K en frispark i ribban, och i 44e minuten river sig yvige Amanda P sig igenom men tyvärr hinner hon inte uppfatta hur fri hon är och plaserar bollen strax utanför....

Mannen i svart blåser av första halvlek...

2a Halvlek.

Andra halvlek börjar händelsefullt med dunder och brak, i 3e minuten lägger Maja K en Picasso frispark till Lisa K (som för övrigt är storasyster till Maja) som så när Lisa fick pannan på, men som allt så vanligt spelar rutin in, i 5e match minuten sätter Skorped en intensiv press på vårt bakre led och lyckas snuva åt sig bollen och poff så blinkar vår frånvarande tavla 0-1.
Trots skitmålet så såg tjejerna rätt självsäkra ut, och så kom äntligen reduceringen, i 7e match minuten får Arnäs en hörna som Maja piraja Kallin lägger upp vid vänstra hörnflaggan, backar ett par steg och skickar iväg bollen och övriga flickor gör som det står i skolboken och fixar en ledig plats till Lisa tuggis Kallin som dunkar in bollen med en fin nick.

Nu lyser den frånvarande resultat tavlan 1-1.

I ca 30min blir det ett ställningskrig på mitten, men ju närmare match klockan började närma sig 90 så tok pressar Skorped oss som resulterade att många av våra unga tjejer började att stumna, Sorry Skorped, tyvärr inte alla, våra helt fantastiska smurfar i backlinjen hade just blivit uppvärmda, Hanna L mår vara minst på planen men vilken tjej, hon var fullständigt lysande i 90 min, lika så hennes collega Maja K, och vem är Elsa, det frågade sig nog Skorped när dom åkte hem, och det kan vi stolt svara på, det är den där aviga lilla blyga gulliga tjejen som är stenhård som en betongvägg och aldrig viker ner sig, (Peter S) skriv 10årigt kontrakt NU!!!!!!!. Tvillingarna Selin är så nyttiga, riktigt jobbiga att möta, dom sliter och krigar för laget, Lisa K kan så mycket fotboll och hon belönades med att få hänga en balja.. Olle, Sandra, T.C, Vera, Sara, Amanda, Stina N, Wilma K gör laget så grymt starkt.
Inget snack om saken, Nelson med ledarstaben börjar få till ett rätt lurigt gäng.......

Tusen tack T.K och Skorped för en fantastisk fin fotbollsmatch.
Hämta Outlook för Android
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Lisa Kallin 1 1 0 0 0 0
Maja Kallin 1 0 1 0 0 0
Elin Sahlin 1 0 0 0 0 0
Elsa Lindström 1 0 0 0 0 0
Emma Thurhammar 1 0 0 0 0 0
Hanna Lindström 1 0 0 0 0 0
Saga Hagström 1 0 0 0 0 0
Sandra Bylund 1 0 0 0 0 0
Sara Hodroj 1 0 0 0 0 0
Stina Nilsson 1 0 0 0 0 0
Wilma Kallin 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Veronika Östman 1 0 0 0 1 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng